Skip to main content

Camping informatie

Kom je binnenkort bij ons verblijven? Hier vind je alle informatie.


 

Huwelijks weekend Beloofde Land vanaf 24 mei t/m 27 mei 2019

 

 Van vrijdag 24 mei tot en met zondag 26 mei 2019 (uitchecken is mogelijk tot maandagmorgen 10:00 uur) organiseert Camping Beloofde Land samen met Harm en Riemke Renkema een huwelijksweekend.

Het huwelijk is een avontuurlijke reis die je samen maakt. Dit geldt voor echtparen die net op pad zijn maar ook als je al jaren met elkaar onderweg bent. Een avontuur is iets waarvan je bij voorbaat niet weet hoe het afloopt. Dit maakt het avontuur van jullie huwelijk ook zo uitdagend en verrassend. Een ding is zeker: dit avontuur beleef je samen

Bekijk hier meer informatie over het huwelijksweekend of reserveer een kampeerplaats of chalet.  


 

 

Schildersdag

We organiseren op zaterdag 9 maart 2019 een schilderdag. Hou jij er van om de handen uit de mouwen te steken en draag jij camping Beloofde Land een warm hart toe? Geweldig, dat zijn precies de ingrediënten die we zoeken voor onze schilderdag. 

Naast dat er hard gewerkt mag worden, gaan we er ook een heel leuke dag van maken. 's Morgens om 8.45 uur beginnen we met koffie of warme choco en ook de rest van de dag wordt er goed voor je gezorgd; een Veluwse timmermanslunch en af en toe een tussendoortje. We sluiten de dag rond vier uur af. 

Geef je op via kantoor@beloofdeland.nl en vermeld daarbij het aantal volwassenen en kinderen t/m 12 jaar. Zou je bij je opgave ook de leeftijd willen vermelden van de kinderen? 

 


 

Familiedag 40 jaar

Op zaterdag 20 april 2019 wordt er een familiedag georganiseerd ter ere van het 40 jarig bestaan van camping Beloofde Land. We publiceren binnenkort meer informatie.

 


 

Nog een vraag?

Wij helpen je graag verder op het nummer 0342-472942. Bekijk ook eens onze meest gestelde vragen.