Skip to main content
Vakantie vieren

in een chalet

Camping Beloofde Land beschikt over meerdere chalets. De huisjes zijn ruim, gezellig en luxe ingericht.

Chalet type D (6 personen)
Deze chalets (80,81 en 82) zijn modern ingericht en hebben een oppervlak van maar liefst 34 m2. Ze zijn voorzien van drie slaapkamers, waarvan één met een tweepersoonsbed. De twee andere slaapkamers beschikken over een stapelbed. Er zijn zes slaapplaatsen, verblijf je met meer dan zes personen dan adviseren wij een (zelf meegebracht) bijzettentje plaatsen. In deze accommodaties wordt een huisdier toegestaan

 Er staat een bank in de woonkamer waar je heerlijk kunt relaxen. Verder is er een apart eetgedeelte met een eetkamertafel en vijf lossen stoelen. Het chalet is voorzien van een televisie, toilet en douche, keuken met koelkast, 4-pits gastoestel en een kachel, Het chalet beschikt over een vlonder met een tuinset en zes stoelen. 

Chalet type E (4-6 personen)
Het chalet heeft  twee slaapkamers (113,114,119 en 120). Je kunt er met maximaal zes personen verblijven. In één slaapkamer staat een tweepersoonsbed de andere kamer beschikt over twee losse bedden. In het woongedeelte is een ruime eethoek die je 's nachts kunt veranderen in een bed. Slaap je met zes personen in het chalet? Dan adviseren wij een (zelf meegebracht) bijzettentje te plaatsen. Het chalet is voorzien van warm water, gaskachel, toilet, badkamer met douche, televisie en een groot zitgedeelte waar je met het hele gezin gezellig kunt zitten. Bij het huisje hoort een tuinmeubelset met zes stoelen. 

Chalet type F (6-8 personen)
De chalets met nummer 106 t/m 109 zijn voorzien van heteluchtverwarming, eettafel met stoelen, badkamer en aparte toilet, een keuken met magnetron, 4-pits gasstel en een koelkast. Er is een groot zitgedeelte met televisie waar je met het hele gezin gezellig kunt zitten. Het chalet heeft een terras en er staat een tuinmeubelset met zes stoelen.

Op het veld Jericho staan een aantal F-chalets met de nummers 90,91 en 92. Het chalet heeft een slaapkamer met een tweepersoonsbed en twee kamers met twee losse bedden. Het chalet is voorzien van elektrische verwarming, koelkast, keuken, badkamer, apart toilet, hoekbank, tv, tafel met stoelen of barkrukken, magnetron en het chalet heeft een terras met tuintafel en zes stoelen. Let op: Foto`s van de nummers 90-92 komen van de website van de leverancier. Het chalet kan er in werkelijkheid anders uitzien in bijvoorbeeld het interieur of de kleur!

Op het veld Bethanië staat een aantal F-chalets met het nummer 97 t/m 102 F. In één slaapkamer staat een tweepersoonsbed. Er is een slaapkamer met een stapelbed en een kamer met twee losse bedden. Het chalet is voorzien van centrale verwarming, koelkast, keuken met een magnetron, badkamer met toilet, hoekbank en een televisie. Buiten vind je een vlonder met een tuintafel en zes stoelen.

In nummer 97F zijn een aantal kleine aanpassingen gedaan voor mindervalide. Er een vaste oprijplank gemaakt, de douche beschikt over een zitje en er is een beugel geplaatst naast het toilet. 

Er zijn zes slaapplaatsen in onze F-chalets maar jullie mogen er met maximaal acht personen overnachten. Kom je met zeven of acht personen dan adviseren wij een (zelf meegebracht) bijzettentje van max. 4m2 op te zetten.

Alle chalets zijn voorzien van kussens en dekbedden en ingericht met inventaris. Het enige wat je nodig hebt is je eigen linnengoed. Dit kun je natuurlijk ook bij ons huren. 

Dit zit er in een chalet
 • personen
  4-8 personen
 • wifi
  Wifi
 • wc
  Wc
 • douche
  Douche
 • keuken
  Keuken
 • keuken
  Slaapkamers
 • televisie
  Televisie
 • zithoek
  Zithoek
 • waterkraan
  Waterkraan
 • 10 ampere stroom
  10 ampère stroom
footer after footer after footer after
Chalet reserveren
img